Nu är det slut på lyxen

I 1 år och 4 månader så har det alltid varit någon hemma, någon som städar, som har stor handlat, förberett maten och allt sånt tråkigt! På måndag börjar Daniel jobba och Hugo börjar heltid på dagis. 
Det här innebär att man ska, i sitt redan fulla schema, hitta tid till alla måsten. 

Det kommer bli nya rutiner, jag ska lämna på dagis, Daniel ska hämta. 
Det ska bli skönt när jag börjar mitt nya jobb, restiden minimeras med 45 minuter enkel resa. 






Inget rullande schema

Här kommer inte inläggen på rullande räls! 

Men vet ni vad? Jag har ju fått nytt jobb!! Efter fem år på min nuvarande arbetsplats så har jag fått chansen att gå vidare med mitt arbetsliv. Detta kom perfekt för mig, helt rätt tidpunkt! 
Som jag längtar!! Än så länge är mitt slutdatum den 8 april, men jag tror jag kommer kunna börja tidigare, jag hoppas det i alla fall! 

Lyckan är total! 






Morfar på besök

Efter Thailand så kom Hugos morfar upp på besök. Vi hann även träffa Jonas  och Jossan innan deras fina bebis bestämde sig för att komma! 

Sedan var vi även på möte på Hugos förskol. Fick information om hur inskolningen går till och hur förskolan arbetar. 
Vi fick inte vårt första första handsval, inte andra eller tredje heller! Utan dom öppnade en temporär avdelning som Hugo går på, som kommer stängas i sommar. Då blir han placerad på vårt första handsval. Så det blir två inskolningar för vår bebis! 






Thailand

Ja...vilken resa! Vi är nu en erfarenhet rikare! Det var helt fantastiskt att få komma iväg, vara ledig från jobbet, känna värme och få vara med mina två älskade killar! 

Allting började bra, enligt planerna. Vi åkte till Arlanda, checkade in och satte oss och väntade. Vi fick boarda planet och fick våra platser, som vi hade förbokat. För alla som ska resa med barn, förboka platserna, ta platserna längst fram vid en toalett eller liknade! Så mycket extra benutrymme! Helt fantastiskt. Dom hade även sen säng som dom kunde hänga fast på väggen framför oss (upp till 11kg). Det var iaf det bästa vi har varit med om! 
Så resan gick bra, men efter 2 1/2 timme i luften så ropar dom ut att något är fel på planet...(!!!!) och vi är tvugna att vända tillbaka till Arlanda. Så efter 5 timmar i luften landade vi på Arlanda igen. Vi fick checka in på hotell och sova några timmar. Sen gick planet 8 på morgonen, dagen efter. 

Så började vår fantastisk resa, och på varje plan (3), det som vi fick vända med, det som vi kom fram med och det vi åkte hem med, så ropade don ut "har vi en läkare ombord" för att folk svimmade och hade sig. Haha, ja.. Tur att vi inte är flygrädda i alla fall! 

Sedan hade vi dåligt väder, med mycket regn första veckan. Hugo fick tänder +39,3 i feber (i tre dagar!!!!!) och jag slog i tån i en sten, på stranden och fick åka in och göra rent såret! 

Men vi hade det bra, trots att alla odds var emot oss haha! 

När vi kom hem, väldigt glada över att vara på svenskmark, så mötes vi av världens bästa överraskning från våra bästa vänner! En påse med innehåll så vi kunde fira nyår! <3

















Long time no see

Det är svårt att hinna med att blogga när man jobbar, tränar och har barn! 
Jag önskar att man hade någon extra timme per dag, men den timmen hade nog gått åt att sova. Den senaste tiden har jag endast velat sova. Längtar så mycket till det börjar bli ljusare och varmare. 
 
Det är mycket jag inte har hunnit berätta men börjar lite smått så får vi se hur mycket jag hinner blogga! 

Jag har inte skrivit sen innan jul, helt sjukt! Vi fick aldrig någon riktig julkänslan, dels för Daniel inte gillar pynt... Sen för att vi åkte till Thailand över julen och kom hem på nyårsafton så vi missade hela köret! 
Men lite julbak och mys vi hunnit med.