Min arbetsplats

Förgylls av min bebis




SL

Förseningar i pendeltågstrafiken. Max 20 minuter säger dom. Problemet är bara om tåget är mer än 10 min försenat så missar jag min buss, då är det 30(!!) min kvar tills nästa, ja och då kan man ju lika gärna gå hem. Blir så j*vla less! 




Jag älskar dig

Sitter på jobbet, skriver i olika dokument, käkar karameller och sneglar på klockan hela tiden! Den här dagen har gått fruktansvärt långsamt..

Idag vill jag bara hem till den här skrutten <3




Trött

Hugo har verkligen påverkats av tidsomställning. Det är skit drygt! Han vaknar kl 5 varje morgon... Hur har ni andra gjort som har barn? Hur får man sitt barn att sova längre? Behöver verkligen dom där 50 minuterna innan klockan ringer. 

Hugo städare! 

Hemmafix

Ni som följer mig på instagram har säkert redan sätt detta men slänger upp en bild här med :).

Daniel beställde en fåtölj som jag tycker är snygg men hade svårt att bestämma mig. Men nu är jag nöjd! Vi har beställt en matta också, men den kommer inte förens 25 november..! 




Höstlov

Det märks på bussen, tåget och kontoret att folk har tagit ledigt. 
Vi har iaf halvdag på fredag, 12.00 slutar jag och det tackar vi för! 
Men för att fredag inte bara ska bli en skön dag så slängde SL in att pendeln inte går på fredag, ersättningsbuss till Spånga. Det tackar vi inte för... 


TACOTISDAG

Dag är här, dagen med stort T! Haha skämtosido. Men den är faktiskt efterlängtade. Ikväll blir det alltså tacos med Homeland och vår andra familj. 




Att mötas av en glad busschaufför

Hur mycket gör inte ett vänligt ansikte, ett leende och ett godmorgon från en främling kl 06.20? 

Helt enkelt en bra start på morgonen! 




Gymmix

Den här veckan ska jag förhoppningsvis komma igång med träningen. Har inte tränat sen bootcampen, vilket börjar kännas i kroppen. Så nu ska jag köpa kort på gymmix. 

Någon annan som tränar med dom? 

Sommaren 2015

Kan man förstå att jag längtar till sommaren? När vi ska få göra iordning tomten, rulla gräs och sätta häck, när vi kan grilla, sola och bada med vänner och familj? Åååh snälla vintern, vara inte så länge! 





Ett nytt hem

Min pappa har pratat fram och tillbaka om att köpa en gård, jag har trott att det har varit mest snack! Men nu har han slagit till, han har köpt en gård! Den ser så mysig ut! Ska bli så kul att få komma dit och se hur det ser ut! 

Här kommer vi alltså spendera våra somrar, "morfars hus".






Söndag

Klockan är 10 i 9! Men för oss är klockan redan 22.00. Hugo tänkte nämligen inte på att vi hade dragit tillbaka klockan imorse så han var redo för lek 04.50! Vi är alltså löjligt trött..
Det blir nog inte en jättesen kväll för oss! 



Lyckligt lottad

Jag har det bra jag! Jag har min fantastiska familj som ger mig så mycket! Jag har mina underbara vänner runt mig som förgyller mina dagar, underbara liv <3





Gudmor

Idag så hänger Hugo med sin gudmor medans Daniel och Rolle bygger på altanen i regnovädret. 

Just nu har vi lunch i 55 min och jag är galet uttråkad. Det är två prov kvar, det dryga är att vänta in nästa prov. När man väl skriver så går tiden fort vilket är skönt, jag har hittills hunnit med allt! 

Känns konstigt att hänga i cafeterian igen :P

Rast

Att kliva in en skola och det luktar skola!! 

Första rasten, om 5 min börjar nästa prov!

Min bebis igår kväll <3




Heminredning

Älskar vårt nya hus men än så länge är det inte särskilt personligt. Men iförgår fick vi både upp tavlor och kuddar, väldigt nöjd hittills :)! 
Före:

Efter:


Vad tycker ni? Ny matta är påväg också! 

Tatuering

Innan jag visste att jag var gravid med Hugo, tror till och med att det var innan jag var det, så bokade jag en tid för en tatuering. Jag avbokade den för vi bokade en resa till alperna dagen efter min inbokade tid. Vill inte åka runt i backarna med en stor ny tatuering. Sen kom vi hem och då visade sig att jag väntade Hugo. Så då blev den aldrig av, men nu kan jag inte sluta tänka på den så har sms tatueringskillen och förhoppningsvis svarar han snart, skulle älska att få göra det! 

Här är en bild på ungefär hur den skulle se ut. Men självklart med visa ändringar!




Koh lanta

Nu har vi bokat, Vi drar till Thailand! Efter en sommar med hårt arbete från Daniels sida och inte så mycket familjetid dom senaste månaderna ska vi nu äntligen få komma iväg, få njuta av varandra, värmen och lugnt! 

Den 16 december till den 31 december! 53 dagar kvar och jag längtar enormt mycket! 

Vad ska man tänka på när man reser med en 1 åring? Ska man ha flytväst med sig? Kom med tips ni som har rest med era små! 




Högskoleprovet

Imorgon kl 8.20 ska jag vara i sal L162 för att skriva högskoleprovet. Jag kommer vara klar 16.20. Jag har pluggat en del men kanske inte så mycket som jag hade kunnat, men det får duga för den här gången! 

Håll tummarna för mig imorgon! 


Jobb

Som några av er vet så har min underbara mammaledighet tagit slut. Jag är alltså tillbaka på jobbet! 
 
Tänk att det redan har gått ett år sen jag satt här sist, ett år?! Vet knappt hur jag har fått tiden att gå så snabbt! 
Kan bara tacka alla underbara mammor med barn som har fått dagarna att vara mysiga, roliga och lärorika. Man har lärt sig mycket av varandra och barnen tar efter varandra hela tiden. 
 
Det känns OK att börja jobba men jag skulle ljuga om jag sa att jag inte saknar att vakna på morgonen släppa "lös" Hugo och bara mys hemma på morgonen. Om jag sa att jag inte saknar att skicka några sms och sedan så hade man en lekdate för barnen och en fikastund för oss mammor. Om jag sa att bara få pussa och krama den vackraste jag vet, Hugo.
 
Men oandra sidan så är det ganska skönt att inte behöva städa upp efter varje mål hugo äter och att få sig lite egentid. Att slippa städa hemma och laga maten. Att få komma hem och bara komma hem. 
 
Jag är ganska kluven till det här med att jobba som ni kanske hör. Men man kan inte tänka för mycket på det utan nu är jag tillbaka och det är bara tuta och kör! Jag har snart helg iaf :P



















Tomt

Här ekar det tomt. Kommer inte ihåg riktigt när jag skrev sist men vi har som vanligt haft fullt upp! 

Jag har 7 dagar kvar som mammaledig... 7 dagar! Jag kommer ihåg när jag räknade ner till Hugo var beräknad! 7 dagar kändes då underbart att skriva. Nu däremot är det lite jobbigt.  Det känns bra att komma tillbaka till ett vuxenliv, däremot känns det tungt att vara borta från Hugo så många timmar om dagen... 
Daniel ska vara hemma tillochmed januari när Hugo ska inskolas. Det känns skönt, för då behöver jag inte stress med att lämna på dagis osv. Det blir en mjukstart för mig. 













.

Jag är så stolt över min syster. Hon har gått sina sista två år på gymnasiet i Skåne, hennes mål var att flytta upp till Sthlm när hon var klar. Men eftersom hon inte hade jobb här men i Skåne så jobbade hon kvar och bodde kvar i Skåne hela sommaren. Men under tiden som om jobbade och hade sig så sökte hon jobb i Sthlm. Hon sökte allt möjligt, och fick sen jobb på lärarförmedlarna. Ska tilläggas att hon gick media i gymnasiet och har bra betyg men har inte gått någon lärarinriktad linje. 
Hon flyttade upp till Sthlm i helgen och jobbade sitt första pass igår. 

Jag skriver det här för att jag är imponerad av henne och hennes driv. Att hon som nybliven student har jobb och mål! Hon vill ha en egen lägenhet och resa. 

Man hör hela tiden hur svårt det är att få jobb som nybliven student. Men jag tror ärligt att folk är både lata och alldeles för kräsna! Har man inget jobb så får man ta det första bästa och sedan ta det där ifrån. Söka vidare, jobba sig upp på arbetsplatsen eller så visar det sig att det kanske är något man trivs med tillslut. 

Jag tycker det är så fruktansvärt viktigt att ha ett jobb. Att vara självständig och ha en egen ekonomi. 

Sen säger jag inte att det är skitenkelt att få jobb, men om man lägger ner lite energi på det så går det! 

Detta är inget inlägg med pikar mot folk som inte har jobb utan en höjning för min syster som har gått ut skolan med rätt inställning <3