Tulpisar




Vår

Vilken helg det har varit! Kanon väder och bra sällskap! Mamma kom och umgicks med oss i lördags och kvällen avslutades med årets första grillning med B & B :) idag blev det en underbar promenad med F & M och min fina familj <3 








Helg








Min lilla bebis

Har nu beslutat mig för att ta kampen mot Hugo. Nu ska han inte längre äta äta på natten. Jag började igår, vilket resluterade i två timmars skrik mellan halv 3 och halv 5. 

Dags för natt nr två! 




Grävning!

Idag började dom gräva ut för poolen, inte helt överraskande dök det upp berg där under. Så på måndag blir det massor med sprängning! 

Att försöka föreställa sig hur allt kommer se ut är omöjligt, men det klarnar lite för varje dag! 













6 månader

Tänk att det redan har gått 6 månader sen du föddes, sen jag och din pappa för första gången fick se dig. Vi älskar dig mer än livet själv. Kan verkligen inte beskriva hur snabbt allt har gått. Du är vårt allt<3 









Trasiga maskiner, snö och febrig bebis

Grävmaskinen har gått sönder, men det gör egentligen ingenting. Vi kan inte göra mer nu innan vi fått bygglov. Förnoppnings får vi det nästa vecka! 

Hugo är sjuk...igen... J*vla årstid! Snuva, hosta och nu feber på det. Ska ringa upp till BVC och se om vi kan få en tid idag. 



Husbygge!

Tänkte berätta vad vi kommer hålla på med hela sommaren och hösten. Vi har köpt tomt och nu ska det byggas hus! Kommer att uppdatera med bilder under hela processen!

Daniel och hans pappa har rivit alla träd som stod där och nu har det kommit en grävmaskin som har börjat jämna ut marken. Det visade sig att vi kommer vara tvungna att spränga en hel del. Men för att spränga måste vi vänta på bygglov. 














Lördag

I lördags var jag och Hugo på kalas hemma hos mikkis! Det bjöds på god mat och tårta! Det blev presentöppning och sen var vi tvungna att åka! Grattis igen! :)


Anledningen till att vi var tvungna att be ge oss hem var för att jag skulle göra mig iordning och sedan bege mig mot Sandra där en barnfri mammakväll väntade! God mat och dricka samt massor med härliga skratt! Tack för en oförglömlig kväll! :) 








En dag i city

Vilken kanon väder det var idag! Jag och Hugo promenerade till stationen för att sedan åka hem till mamma. Där skulle vi släppa in några sotare. Vi fick vänta i mer än en timme. Sen gick vi till Stureplan där vi möte Malin, som vi åt lunch med på Sandys! 

Efter det tog vi en promenad men en gammal, runt halva stan haha. Hoppade sedan på bussen som mamma körde, extraknäck nu när hon plugga! Hon körde så bra :)

Sen gick vi hem från Kungsängen station. Vi har gått så mycket idag så mina ben är helt slut! 









Tiden går så fort





5månaderssprutan

I förrgår så var det vaccindags igen. Det gick bra, Hugo var så duktig. Natten blev tyvärr lite jobbigare, han fick 38,9 graders feber och sov oroligt hela natten. Nu mår han dock bättre så det är skönt!

Ja... Han är galen <3

Soffläge

Hugo är på promenad med Daniel, Jonas och Bobbie.
Jag ligger och samlar krafter i soffan :)

 



Nytt och fräscht

Fick klipptid i sista sekund hos bästa Lisette, är Jättenöjd! <3