En biltur till Märsta

Idag åkte jag och Hugo och hälsade på Mellis! Fick se hennes och Maxs radhus och fina hund! Vi tog en lång promenad och sedan åt vi lunch medans Hugo sov!





Hand och fotavtryck


Jättenöjd, ena fotens tår spretar lite men det är väl lite av charmen <3


Första och andra mosboken




 


Äntligen

Idag köpte jag äntligen lite kläder till mig själv. Det blev tre par byxor och ett par leggings. Fick förstås med mig lite kläder till Hugo och "dem första mosboken" :) blev lite lunch med Maria också!




Kvällspromenad

Igår så gick jag, Daniel och Hugo en kvällspromenad. Vi gick lite mer än en timme. Det var riktigt skönt och mysigt. 


Väl hemma igen med kallrosiga kinder :) 


Äter lite gröt <3

En helt vanlig onsdag

En vanlig onsdag för mig och Hugo är att vi promenerar upp till öppna förskolan till sångstunden. Sen sjunger vi och dansar lite efter det så burkar vi hänga där ett tag med Hugos kompisar. Hugo mådde bättre igår kväll så imorse bestämde vi oss för att gå upp dit med Maria och Ted, Sandra och Viggo!  Linnéa och Theo kom också efter sångstunden. 
Sen gick vi hem, jag fick lite lunch och Hugo håller på att gör av med lite energi just nu! 






Till salu

Är det någon som är intresserad eller känner någon som känner någon som är intresserad av en soffa, soffbord och matta för ett bra pris? :) 

En resa hade varit på sin plats

Imorgon åker mina älsklingar till Mexico! 2 veckor i värmen... Ja, jag är avundsjuk! Jag hoppas verkligen ni får det underbart! 

Vi stannar hemma här i snöiga, blåsiga Svergie (inte alls bitter) haha! 

Idag har jag och Hugo varit hemma hela dagen, suttit under filten och lyssnat på stormen utanför. Jag hade inga planer på att gå ut med rädsla för att blåsa bort. Men jag och Hugo blev frågade om vi kunde hämta Elvin på dagis, vilket vi gärna gjorde! Väl ute så var det ändå ganska skönt med frisk luft! 

Imorgon blir vi nog bara hemma igen. Vill att Hugo ska bli frisk så fort som möjligt, det gör ont i en mammas hjärta att se sin bebis sjuk. 


Älskar dig mer än själva livet <3

Förkylning

Min bebis är förkyld. Det betyder att vi bara kommer vara hemma idag. Det verkar ändå inte vara något bra väder ut.
I kväll ska jag och Bea till Ikea. Får nog med mig lite småskit, som vanligt :)! 



Söndagsmiddag

Storhandling idag, Hugo var med Frida under tiden. Sedan åkte vi till mamma som bjöd på söndagsmiddag, idag blev det grekiskt! Så himla gott 😍







Ett eftertraktat inlägg

Här ekade det tomt. Efter att hört att bloggen är lite saknad av både den ena och den andra så tänkte jag ge mig på att skriva lite. Om det kommer hålla eller om detta är mitt enda inlägg på länge, det återstår att se! 

Vad har hänt i mitt liv på nästan 4 månader? Jo min lilla bebis bara växer och växer. Dagarna går så fort, har massor med underbara mammor och barn att umgås med. Träffar även många andra kära vänner på dagarna.

Min bästa vän och hennes fina familj ska få tillökning och jag längtar efter den lilla prinsessan massor! 

Hugo har fått smaka riktig mat, han är ganska intresserad av mat men hittills tycker han det smakar lite konstigt tror jag.

Hugo är också numera döpt, det var fint i kyrkan och Hugo fick massor med fina saker i doppresent <3