Hej hej bloggen!


Torsdag med fredagsväder!

Tåget rullar från kungsängens station och solen ligger på! Jag har bra musik i öronen och är snart helt vaken och redo för torsdag!

Efter ett samtal igår så började tankar snurra. Tänk vad bra man har det. Man ska absolut inte ta sin kärlek för givet. Det är viktigt att man tar hand om varandra och delar sin kärlek med varandra!

På måndag ska vi till barnmorskan och få lyssna på killens hjärtslag! Rätt så ballt?!

I helgen så fyller Daniel år! Så det är fullfart hela tiden!
Köpa present. Baka tårta imorgon. Fika hos Bea på lördag. Middag på gc för att fira Daniel. Baka fler tårtor på söndag. Släkten kommer! Puuh! Tur att det inte är några "tråkiga" grejer! Haha

Ska bara lägga till, ta hand om varandra, vänner som familj! Jag är lyckligt lottad att jag har min familj, Daniels familj, min tredje familj (B,B & E) men även alla vänner som finns där!!

Ha en bra torsdag!! <3


Ultraljud

Det var helt fantastisk!! Att få se vår lilla kille för första gången är helt obeskrivligt! Den kärleken man kände direkt var så stark. Tänk, jag vet egentligen inte vem han är, bara att jag älskar honom och längtar efter honom!

Första bilden är på lillkillens ansikte, andra på hans fot, ser ni den? Och tredje är på mig idag!


!

Dagen med stort D

Som nedräkninge visar...

så är det inte lång tid kvar, mindre än 24 timmar för att vara lite mer exakt! Om jag längtar, det ska bli så spännande att få veta lite mer om vår lilla älskling!
 
Jag är fortfarande väldigt trött, jag är inte säker på varför men jag vet att jag sov ganska dåligt inatt. Skulle behöva en hel natts sömn med mycket vila.
 
Snart slutar jag och ska få åka hem äntligen! Ikväll så är det fotbollsmatch vilket betyder att killarna ska iväg. Matchen börjar kl 7 någonting så dom kommer inte hem förens efter läggdags.
 
Imorgon kommer även mamma hem till oss och vi ska mysa ner oss med en film och god mat!
 
LÄNGTAR TILL IMORGON!

Nedräkning

1 dag kvar!

Tisdagsmorgon

Sitter på tåget påväg till jobbet.

Försökte komma i säng tidigare igår för att inte vara så himla trött idag, men första försöket fick jag inte med mig Daniel och när jag sen bestämde mig för att gå och lägga mig själv så var kl redan 10...! Så trött är bara förnamnet!

Igår följde Malin med till alla HM i stan på jakt efter mammaleggings... Tror ni att det fanns i S någonstans? Nej...!!! Så jävla irri! Köpte iallafall ett par svarta byxor. Leggings ska jag beställa idag från nätet. Jag säger bara att HM suger när det gäller mammakläder! Det är fullkomlig kaos bland kläderna och man hittar ingenting! Hörnan som Gud glömde!

Idag ska vi hem till svärmor för att riva lite golv och sen får vi även middag där! Jag hoppas det inte blir så sent, vet inte hur jag ska hålla mig vaken, kanske tar en powernap där! :)


Skillnad

Tänkte visa skillnaden på bara en vecka, det går så fort. (ursäkta dom smått ocharmiga bilderna)!
Bilden är tagen förra söndagen, 7/4.
 
Bilden tagen igår, söndag 14/4
 
För att bara vara 7 dagar i mellan så tycker jag man ser skillnad haha eller är det bara jag?

Nedräkning

3 dagar kvar!

Vecka 19

Idag har jag gått in i vecka 19! Spännande, snart ultraljud!
 
Sitter på jobbet och har fortfarande inte helt vaknat. Har ätit min andra frukost och funderar lite på vad jag ska hitta på idag (har inte så mycket att göra faktiskt).
 
Jag ska gå till HM med Malin efter jobbet för att köpa ett par leggings och vanliga svarta byxor. Kan inte springa runt med samma byxor varje dag längre.
 

Nedräkning

4 dagar kvar!


Nedräkning

5 dagar Kvar! 

Irri

Bloggappenn fungerar inte.. Fast det är väl inte så ovanligt att den strular!
 
snart ska jag och Daniel till kista för att shoppa kläder till ikväll, det börjar bli lite bråttom nu känner jag :P
 
Idag regnar det fett mycket men jag tycker nästa det är lite mysigt! Bara det inte snöar liksom! 
 
 

Alkohol och cigaretter.

Det är en sådan omställning för kvinnan när graviditetstestet blir positivt. På bara ett toalettbesök, några minuter, till och med sekunder så ska man sätta stopp för vissa saker.
 
Mannen får den glada nyheten och sedan kan hans liv fortsätta, på ett ungefär, på samma sätt som tidigare i ytterligare några månader till. Det är klart att det inte blir samma sak för mannen heller. Han passa upp lite mer och det blir fler hemma kvällar. Men det är inte föräns bebisen är född som den verkligen omställningen börjar för mannen.
 
Kvinnan åandra sidan ska sluta på en gång med cigaretter, alkohol och en hel del andra saker. Att inte kunna dricka alkohol har hittills inte påverkat mig så mycket, såklart kan jag bli sugen på ett glas vin eller en cider men jag saknar det inte så värst mycket. Värre blir det nog i sommar, när det blir varmare ute och alla dricker mest hela tiden ( jag vet, jag överdriver men det är typ så).
Det jag har känt är jobbigast är nog cigaretterna. Jag var ingen storrökare, jag rökte nästan aldrig på vardagarna. Men att sluta helt är ändå jobbigt. Det kan pirra i fingrarna och suget finns där när någon annan tänder en cigg. Eller den där vaneciggen, när du är med en speciellt person, pratar om något speciellt eller en känsla som gör att du bara vill ta ett bloss.
 
Jag ger mig själv en klapp på axeln som faktiskt inte har tagit en enda cigg sedan den 25 december. Jag vet att det inte bara är jag som ger upp dessa saker men jag är endå imponerad!
 
 

Happy Friday!

Haha än känner jag inte riktigt så. Det är grått ute och jag är så trött så jag somnar nästan sittande.
 
Igår så var jag och Daniel barnvakt åt min favorit, Elvin! På kvällen så åkte Daniel och Bobbie på årsmötet för föreningen. Jag trodde inte dom skulle vara borta så länge som dom var, så jag nattade Elvin som somnade direkt sen tog det inte lång tid innan jag låg deckade i soffan. Kvart över 10 ringde jag hem killarna som fortfarande var på mötet. Jag behövde gå och lägga mig..:P Dom kom på en gång och Bobbie hämtade lilla Elvin.
Jag kom väl i säng kvart i 11! Minns inte att jag hann lägga huvudet på kudden!
 
Idag är det barnvaktstajm igen men det blir en tidig sängläggning för mig. På lördag är det nämligen fullt upp! Vi måste åka och shoppa lite för Daniels mormors fest och sedan så är det party hela kvällen. Jag måste hålla mig vaken och pigg, ska köra hem alla "barnen"!
 
 

Nedräkning

7 dagar kvar!

Drömmar

Jag drömmer så mycket! Både hemska och glada drömmar!

Inatt drömde jag att vi var på ultraljud, det var inte tvillingar (som många säger :P) men det var en fin liten pojke!

Det var en väldigt speciell dröm, så mycket känslor när man sover!

Igår bokade vi resa till Skåne iallafall! Den 9 maj åker vi ner för att hälsa på och även fira Sebastians födelsedag i förtid! Det kommer bli skönt att komma ner :)!

Igår var det full rulle i magen! Kände massor, blir alltid lika glad när bebis puffar på mig! <3


Nedräkning

8 dagar kvar!

Nedräkning

9 dagar kvar

Tillbaka till ruta 1!

Imorse så kräktes jag igen...Jag vet dock varför!
 
Daniel börjar morgonen med att sätta brödrosten i brand, jag vaknar inte av väckarklockan utan brandlarmet! Kommer ut och det är helt rökfyllt i lgh... Vi fick springa runt och öppnat alla fönster,det kändes som om vi bodde i en igloo! Men han hade gjort tee till mig ♥ Alla denna stress på morgonen och att jag inte fick min macka i tid gjorde att allt kom i obalans.
 
Nu har jag iallfall ätit min andra frukost och hoppas att min mage lugnar ner sig lite!
 
 
Igår sparkades det förfullt i magen! Kände flera stycken. Många säger att det ska känns som ett fladder eller en fisk i början men jag känner tydliga sparkar!

Daniel känner fortfarande ingenting när han har handen på magen så än sålänge så har bebis inte så starka ben!

 
Det ska stå "....lokaliserar moderkakans läge."
 
 

Nedräkning

10 dagar kvar!


underbara tid, omgiven av underbara

Just nu mår jag faktiskt jättebra! Har inte kräkts på över en vecka, så det tror jag är över nu. Jag känner mig piggare men det kan man ju diskutera om jag är, somnade kl 7 i fredags och sov hela natten xD.
 
Imorgon går jag in i vecka 18! Tänk vad tiden går fort :) Jag har fått en liten mage men den syns inte supermycket, jag har fortfarande lätt att dölja det med kläder.
 
Apropå kläder så ska jag få låna lite mammakläder av Beatrice idag! Så himla snällt. Jag har även fått låna några mammatidiningar, det är faktiskt rolig läsning. <3
 
I förrgår så kände jag en spark!! Det ni, men det har varit ganska lugnt på den fronten efter det. Längtar tills man känner mer och när Daniel också kan känna!
 
Igår var vi hos bästa Bea och Bobbie! Dom har äntligen flyttat in och nu är det verkligen gångavstånd mellan oss! Det blev grillat och supergod efterrätt! Mycket mys med vår älskade Elvin<3. 
 
 
 
Snart är det dags för ultraljud, den 18 April kl 13.00. Jag tror inte man kan längta mer än vad jag gör. Tänk att vi ska få se vår lilla älskling och även får veta lite mer om Bebis! Låt denna vecka gå fort säger jag bara! 
 
 
Bild från förra söndagen, vi ska fota ikväll igen.
 
Har gjort om i köket, stolsöverdrag till stolarna! Lite mer vårigt!
 
Första grillningen, Dock inte igår!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Mamma tidningarna jag har fått låna av Bea <3
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 '
 
 
 
Mina älsklingar <3
 
 
Den perfekta efterrätten <3