Mamma <3

Finns det något bättre än sin egen mamma? Min mamma och jag var världens bästa relation, vi pratar varje dag om allt. Att träffa henne är en av dom bästa sakerna jag vet.

I måndags så åt jag och mamma middag och gick sen på bio. Jag sov även där. Fick nybakat bröd till frukost med så mycket kärlek.

För min mamma berättar jag allt. När det händer något så är hon den första som får veta det. Att vara bästa kompis med min mamma är det bästa jag vet.


Tack för allt <3

"Du gjorde alla sagorna till verklighet, utan dig mamma är jag inte hel"


Nu går det undan

Nej, skojja.. Det går så långsamt. Vill bara ha vår, april och värme!
 
Febern och snuvans smög sig tyst fram i fredagskväll, täpp i näsan och hostan fortsatte hela lördagen. På söndag var jag helt sänkt!
Men vi fick trevligt fikasällskap för det i söndags. Svärmor kom förbi och drack kaffe och åt kaka, mycket trevligt. När hon sedan begav sig hem så slockande jag i soffan (SKÖNT, älskar att sova!)
 
Var hemma från jobbet, både måndag och tisdag. Borde kanske stannat hemma i onsdags också men då var alla andra på jobbet sjuka så jag fick bege mig dit ändå. Efter en lång, långsamm och ensam dag så kom Daniel äntligen och hämtade mig. Jag möte sedan min mamma i Jakobsberg där hon köpte ett bar as coola byxor :P.
 
Sedan vara bara att åka hem och laga mat för då fick vi mer gäster än planerat! Mamma skulle sova hos oss då en hantverkare skulle fixa i hennes badrum. Som sällskap så kom Svärmor, Anton och Antons flickvän! Väldigt trevlig och söt :)! Vi bjöd på god fläskfile och till efterätt blev det paj! Mums! Jag somnade nästan innan huvudet nudda kudden!
 
Min nyttiga onsdag:
 

Har en riktigt dålig dag

.

.

Har svårt att komma på rubriker!
Dagarna bara flyger förbi, knappt så att man hänger med alls.
Jag har haft en bra helg med fullt upp.
I fredag åt vi på tapas resturang med Frida, Marcus, Jossan och Jonas! Mycket trevligt. Efter maten åkte jag och Daniel hem, jag orkade knappt håll ögonen öppna.
 
 
I lördags så fyllde Mikkis år, det firades med god mat, tårta och kareoke! Tack för en bra kväll Mikkis! :)
 
Efter att det hade sjungits en hel del så åkte jag hem till mamma för att sova där, fick dela säng med Alexandra som var uppe och hälsade på i Stockholm! Mysigt värre!
 

 
I tisdags så fyllde Daniels pappa år, det firades med presenter och god middag på GC. Mycket skratt och god mat med underbara familjen Strand, (vi respektive är inte så fel heller ;) )
 
 
 
Igår så åkte jag till City akuten för att ta hand om min stackars tå, som förövrigt Vårdcentralen var helt inkompetenta nog att klara av. Nu får jag inte på mig någon sko, men jag vet av tidigare erfarenheter att detta brukar gå över snabbt!
 

Fredag!

Solen skiner, det är fredag och jag är bara allmänt glad faktiskt!
 
Snart är min första vecka tillbaka på heltid över. Det gick bra dom första tre dagarna men igår och idag hade jag lite motgångar på morgonen..if you know what i mean! Men efter lite vila och mat i magen så har jag ändå lyckats ta mig till jobbet i tid! Allting har gått jättebra i övrigt, jag har blivit plågsamt trött på pendeln påvägen hem. Igår somnade jag vid 7 tror jag, efter vi hade ätit. Sov som ett litet barn hela natten tills väckarklockan ringde! Det ni...11 timmar sov jag.
 
Just nu sitter jag och äter min andra frukost ( förstår inte hur jag aldrig kan dö av mätthet!). Äter nämligen hemma innan jag åker och sedan min vanliga frukost här på jobbet.
 
I tisdags så hjälpte jag mamma att bära hem ett badkar till henne! Hon bor i en fin lägenhet på söder, men med världens minsta badrum så det fick bli ett sittbadkar.
När jag stod med badkaret och väntade på att mamma skulle komma med bilen så gick det förbi en gubben, han frågade "Står du och väntar på vatten hahahaha?" hahaha xD han var så glad och sprallig så jag kunde inte låta bli att skratta!
 
 
Den här veckan har jag blandannat ätit pannkakor!
 
När jag stod och väntade på "vatten"!
 
 
På t-centralen står dom alltid och delar ut massor med olika saker, det här är två av dom grejerna som dom delat ut denna vecka. Jag har även fått en drickyoughurt och en annan jucie, och om man var intresserad kunde man få små tandkrämer.
 

Tisdag 5 mars

Idag är det dag 2 som jag jobbar heldag. Min sjukskrivning tog slut i fredags. Jag har varit väldigt nervös över hur det skulle gå eftersom jag inte ville tillbaka till så jag mådde förut. Två morgnar är avklarade och det har gått väldigt bra!
 
Helgen var en bra helg, B, B och E kom och lekt, åt middag och kollade på Twilight! Vi åt massor med gott och bara mysit, det var en bra kväll!
Lördagen spänderades hos mamma för att hjälpa henne ta ner hyllan, hon bjöd även på god middag! Som tack för hjälpen så fick Daniel fallskärmshoppning, av både mig och mamma. Om han blev glad! :D haha
Sedan bar det hem till mormor och morfar där vi fick Supergoda wienerschnitzlar! Mums! Vi berättade även för dom att jag var Gravid. Jag hade gått runt och tänkt på vad mormor skulle säga (hon är nämligen väldigt ärlig när det gäller allt) Men det blev en posivit reaktion, dom blev glada och tyckte det skulle bli spännande! :)
 
På söndagen så åkte vi till Daniels Farmor för att gratta henne och fika lite, även där berättade vi att jag var gravid. Dom tyckte också det skulle bli spännande!
Sedan var det middag hos Berit och sen hopp i säng.
 
Efter en sån händelserik helg var jag sedan helt slut!
 
Solen sken, så då blev det convers!

God efterrätt som mormor hade gjort!
 
Mamma undrade var Daniel hade fått namnet Hugo ifrån.. :
 
 
Jag har även shoppat lite hem, såhär blev det: