Det ska va kul att träna!






Fullt upp

Ne.. Det var kanske en lögn, har inte riktigt fullt upp men det känns som det! Idag är det bootcamp igen. Vi ska köra med hantlar idag så gissar på att jag inte kan röra mina armar imorgon. 

Träningen och kosten rullar på. Ska bli skönt när det är över. Efter 3 veckor så har jag tappat 4 cm runt midjan och gått ner 2,2 kg. Jag har även tappat en procent i fettmätningen. Så nu ligger jag på 21,9%. 

Jag tycker att man ser förändring, framför allt när man jämför bilder. Jag kommer lägga upp före och efter bilder när detta är klart! Nu är det snart bara 2 veckor kvar, lycka! 

Jag kan även informera om att slutbesiktningen av huset kommer att bokas (om den inte redan är bokad) till den 18 september! Vilket innebär att när dom har besiktigat huset så får vi flytta in!!! 




Snart klart

Den här veckan hoppas Daniel och Rolle på att dom kommer vara klara inomhus! Och om jag känner dom rätt så blir det så :). 

Plattsättaren blir helt klar idag, det känns häftigt! På torsdag komma alla möbler till badrum och WC så på fredag börjar rörmokaren. Elektriker är i full gång och är klar till nästa vecka. Målaren börjar på måndag nästa vecka och gör klart alla väggar och tapetserar.

Jag är så spänd så jag knappt klarar av att vänta! 






Ekar tomt

Dagarna har bara flugit förbi!
Imorgon har det redan gått tre veckor sen vi började bootcampen! Så imorgon ska jag väga, mäta och fota igen, spännande!! 

Så vad har jag gjort? I veckan träffades jag, Bea och Sandra med dom små! Vi åt lunch och kacklade på! Issa kom även förbi! Hugo har även fått leka med sin härliga vänner Viggo Theo Alice och Molly! 

I fredags var vi på begravning för Malins fina mamma, vila i frid! <3 det var väldigt fint och tårarna kom när vi satt i kyrkan. :( 

Igår var Alexandra här! Vi gjorde tacos och drack ett glas vin! Bea och Bobbie kom även förbi på ett glas innan det var dags att gå och lägga sig. 






Helgen!

Den här helgen har jag flängt runt tillsammans med Hugo. I fredags myste vi bara hemma och kollade på en film. På lördagen besökte jag och Hugo Jakobsbergs närakut..efter fjärde dagen med 40 graders feber så kändes det som vi var tvungna att kolla upp det. Det visade sig att det var öroninflammation som lillen hade :(
Men nu får han penicillin och är påväg att bli bättre! 

Sen var det bara hem och göra sig iordning för att åka och fira Mellis på hennes födelsedag. Det var trevligt och kul att träffa alla. Sen skyndade vi hem för att göra mig iordning för kvällens aktiviteter! Det var dags för tjejkväll hemma hos Sara som styrt tillsammans med Jennifer, vilken kanonkväll! 

I söndags så var det bara att kliva upp ut på PW med Bea, sen hem och baka. Sen var det dags för babyshower. När jag och Hugo kom hem var vi både helt färdiga. 




Babyshower

Igår överraskade vi Mellis med en babyshower! Hon blev riktigt överraskad och hade nog en bra dag! 





Tog inga bilder så har fått sno från fb. Jag bidrog med chokladbollar och vattenmelon! 

Huset

Det har skett stora framsteg på huset! Ikväll ska dom lägga parketten! Förstår ni? Vårt golv kommer snart ligga på plats. På onsdag kommer köket, tvättstuga och garderoberna! Som jag längtar!!!!! 
Dom kommer även och fyller poolen i veckan :D 















Stackars lilla barn <3

Igår var Hugo helt sänkt. Jag förstod först inte varför han ville bara sitta still och vara i min famn. 

Tog tillslut tempen på honom och den visade 40,2! Detta resluterade i en jobbig natt både för oss och Hugo!

Men det hindrade inte mig kl 7 var jag påklädd och redo för min och Beas PW! Frukost intogs och sen ner till BC:en! Jäklar vad hårt hon körde med oss idag! 

Kan knappt röra mig, men jäklar vad skönt det var



Tisdag

Igår började jag dagen klockan 7 med en timmes PW tillsammans med Bea. Därefter intogs frukosten som bestod av havregrynsgröt. 
Sedan packade vi ihop oss och promenader till Lillsjön. Vi samlades allihopa för att starta bootcampen! Igår var det fystest. Det var jobbigt men jag är nöjd med min prestation. Sista bootcampdagen så kommer vi göra ett nytt fystest för att se hur mycket vi har förbättrats. Det ska blir spännande! :) 

Sen gjorde vi fettmätning igår också. Vet inte riktigt vad måtten betydde, ska fråga närsta gång vi gör det. Jag vet iallafall att jag skulle ligga på 22 och jag låg på 22,9! Så är glatt överraskad över det! 

Mamma kom igår också, efter lunch så gick vi till huset och tittade hur långt dom hade kommit! 
Så det blev en extra promenad för mig igår, jag var helt slut vilket var en härlig känsla! 






I helgen så ska Daniel och hans pappa lägga golv i huset! Kan ni förstå det? Golv... Den kalla betongen försvinner snart och man kan börja känna hur huset får liv!

Powerwalk

Att har fått in vanan att börja morgonen med en PW innan dom flesta har gått upp är jätteskönt. Att vara klar för dagen innan dagen har börjat är kanon! 

Idag gick jag och Bea vår runda och nu är frukosten intagen. 

I helgen var vi på Daniels mormorsland, jag hade med mig min mat så jag kunde äta det jag skulle och tog en PW med Frida innan frukost i söndags! 






Lördagar är en ätardag. Vilket innebär att jag får äta vad jag vill till middag, det blev grillat med potatissallad och massa annat gott :) 






Söndagsmiddag: grillad kyckling, bakpotatis och grönsaker




Vilodag

igår var det vilodag. Daniel fixade lite vid huset på förmiddagen och sen åkte vi hem till jossans pappa i Bålsta och badade massor! 

Drack min första Proteindryck igår, helt okej.. Om man sveper den hel utan paus. 


Lövbiff med tomat





Kämpa kämpa

Igår var det en jobbig dag när det gäller kosten, jag mådde illa mer eller mindre hela dagen. Sen när jag fick i mig middagen släppte det. 
Den här kosten är en totalförändring för min kropp, jag förstår att den reagerar på vad jag äter men om någon vecka hoppas jag att jag har vant mig. 

Igår blev som sagt bootcampen inställd men det blev en 60 mins powerwalk med Hugo och Daniel på kvällen! 

Idag är det vilodag! Känns lite konstigt eftersom varje dag den här veckan har jag rört på mig, men det är ändå skönt! :) 

Hämtade ut ett paket igår också! 


Får se hur det går att dricka proteinet men det är bara bita ihop som med allt annat! :) 

Inställt

Bootcampen blev inställd idag pågrund av det sjuka regnet som har öst ner halva natten och hela morgonen med blixt och dunder. 

I huset har dom konmit långt, målaren har varit där sen i måndags. Nu på måndag kommer plattsättaren! Det går fort nu! 

Vår fläkt

Spackel spackel! 



Godmorgon

Väckarklockan ringde för en stund sen för att jag skulle gå en powerwalk nu på morgonen. Men eftersom det regnar ute och det står att det ska blir uppehåll resten av dagen så beslutade jag mig för att gå ikväll istället! 

Problemet är att jag inte kan somna om nu. Fast å andra sidan så är det rätt skönt att ligga och dra sig utan att behöva tänka på vad Hugo har för bus för sig! 

2 timmar kvar till bootcampen, idag blir det fystest och fettmätning. Återkommer med resultat! 



Dag 3

Imorse när jag klev upp insåg jag inte min träningsvärk i benen förens jag ställde mig, då var det försent haha ramlade nästan ihop! 

Idag lämnade vi Hugo hos farmor Berit vid 4 tiden, han ska sova där! Efter det åkte vi direkt hem för att byta om och sen ut och springa. Daniel följde med för att stötta mig, vi sprang runt Lillsjön, dog lite. Sen hoppade vi vattnet och svalkade oss lite. Nu har vi ätit middag och njuter av lugnet! 

Äggviteomelett med skinka och en tomat! 

Torsk med broccoli 


Fläskfilé, 2 potatisar, gurka och tomat samt en sås gjord på kvarg 



Tisdag

Morgonen började med 60 min powerwalk, det gick trögare en dagen innan. Jag gissar på att detta var tidigt på morgonen och innan frukost. Vi ska alltid gå innan frukost, i mån om tid annars kan vi gå på kvällen! 
Sen var det hem och slänga i sig frukost för att sedan gå ner till bootcampen. 

Herregud säger jag bara, jag tog ut mig helt, gav mitt allra bästa! Hon körde hårt med oss kan jag säga. Vi var rejält svettiga och nöjda efteråt! 

Havregrynsgröt med bär och mjölk + två ägg

Kyckling och sparris


Samma middag som igår (jag får välja middag från en lista)

åt även mina mellanmål men dom Ser ju likadana ut varje dag så finns ingen anledning att fota det! 

Lånade bilder från bootcamp på Facebook.





På kvällen blev det kräftskiva hos Jossan och Jonas! Jag åt ingenting utan  var där och socialiserade mig. Blev även ett parit kubb! 



Äta igen

Är så mätt.. Vill inte äta mer, haha! Har ett mål kvar, kvarg med funlight saft i. 

Det gick både snabb och bra att powerwalka dom där 60 minuterna! Glömde sätta på runkeepern men ska göra det imorgon. 

Imorgon ska jag och Bea powerwalka 60 min innan frukost. Sen vi siktar på att vara hemma igen kvart i 9 för att sen äta och packa ihop oss igen. Kl 10.00 är det bootcampen som gäller. Nervöst men spänt! Blir nog ett svettigt pass. Återkommer imorgon hur det har gått! 

Har tagit bilder på mig själv och även vägt och mätt men lägger upp detta när det finns resultat att jämföra med! :D 

Godnatt! 

Första dagen (redigerat)

Så var det igång! Jag är taggad, men kämpar lite med maten. Alla som känner mig vet att jag är nog den mest kräsna människan som vandrat på denna jord. Inget jag vill vara och kommer därför göra allt för att äta allt som står på schemat!

Heja nu ordentligt på mig! 

Frukost, 6 äggviteomelett och 1 tomat.

Lunch, 200g ryggbiff med 50g sparris

(Hade redan börjat äta när jag fota) 

Mellanmål, 250g kvarg med bär och nötter

Middag, 200g kyckling, 30g ris och 100g grönsaker

Nu, 60 min powerwalka med bea 

Ska även äta ytterligare ett mål när jag kommit hem! 

Sömnbristen

Det är ganska läskigt när det kommer till den punkten av trötthet så man känner att kroppen sakta vill stänga av! 

Hugo har sovit fruktansvärt dåligt i 2-3 veckor. Inte en enda hel natts sömn märktes tillslut på mig. 

Huvudvärk hela dagen och varenda kroppsdel gjorde ont. Slutade med att jag knappt kunde hålla ögonen öppna. Direkt efter middagen somnade jag. Har nu förflyttat mig från soffan till sängen och hoppas på en bättre natt. 

Enda anledningen jag vågar hoppas på det är att kag idag har väckt Hugo och låtit honom sova betydligt mindre på dagen. 

Godnatt!!