Feber!




Obehagligt kort

Våra veckor består av jobb och vabb! Trodde faktiskt aldrig det skulle vara så mycket vabb som vi har haft det. Önskar han kunde vara frisk, framför allt för hans skulle men även för att försöka få tillbaka vardagen i någon normal struktur! 

Imorse skrev jag en sak till någon, men jag kommer inte ihåg vad eller till vem. Det var någon som jag skulle träffa tror jag... Minnet är kort, obehagligt kort. 

Två springturer den här veckan. Ska hinna med minst 1 till! 


Ut i det fria



Inget att skryta med men äntligen så kan jag säga att jag har tagit mig längre än 2 km. Nu blir det minst tre springturer den här vecka så jag kan bege mig ut med Bea! 

Tystnaden är total

Idag har vi haft barnvakt även ikväll. Det är skönt men även tyst, det känns nästan lite konstigt! Men imorgonbitti kommer vi nog tycka det är skönt ;).
Vi ska inte göra någonting ikväll, endast en farmors saknad efter lilleman som har gjort oss barnfria. 















Slänger upp lite bilder på senaste tiden! Mycket arbete i trädgården, hårt slit och ingen vila.En kärt återseende när vi träffade Viggo och Sandra. Boken som jag läste ut på 4 dagar, haha väntar nu på att Bea ska läsa ut den andra så jag kan låna en. Brunch med bästa Alexandra på clarion, Skanstull <3

Och idag så kom Daniel och Rolle hem med båten!