Har ingen rubrik

Nu orkar jag snart inte vänta längre! Jag vill att bebis ska komma NU! För tillfället så är bebis det enda jag tänker på ungefär 23 timmar om dygnet. Jag drömmer om honom när jag sover och tänker på honom när jag är vaken. Hur kommer han se ut, hur kommer jag vara som mamma, hur kommer vi klara av den första tiden, har vi allt vi behöver m.m...

Det är väl helt naturligt att man tänker på allt det här men ärligt talat så börjar det bara bli en pina att vänta och vänta och vänta.

Nu är det 46 dagar kvar.

Vi fick även Superfina kläder till älskade bebis från hans och våra bästisar <3
Tack Elvin, Bea och Bob!


Soliga fredag

Idag ska det bli helt galet fint väder! 26 grader säger apparna!
Daniel har precis vaknat och det kan man väl säga att jag också precis har gjort, för andra gången idag. Somnade om i soffan imorse :)

Jag kan säga att en av dom obehagligaste sakerna med att vara gravid är att mina fötter känns jämt som om dom brinner! Det gör nästan ont, och man får svårt att koncentrera sig på något annat än sina fötter!

Så just nu sitter jag med fötterna i skurhinken som Daniel har fyllt med iskallt vatten!


Onsdag

Daniel sover fortfarande, tänkte låta honom sova idag. Har på något sätt lyckas väcka Daniel varje morgon den här semestern haha, det är ju trots allt ganska tråkigt att vara vaken själv! 
 
Igår var det dags för barnmorskebesök igen. Hon verkar nästan lite imponerad av alla min värden så det är ju bra :). Jag och Bebis mår alltså toppen! Han följer den kurva han ska, mitt på prick, så det är också jättebra! 
Han har fixerat sig nu vilket också är bra :).
 
Det är 52 dagar kvar till BF, 52 dagar! det kommer gå galet fort!
 
Lägger upp lite bilder från i måndags!
 
 
 
 
 
 

Vecka 2

Nu är vi inne på vår andra vecka av semester! Förra veckan var jättehärlig. På måndagen så bilade vi ner till Falsterbo för att vara där några dagar med Bea och Bob och Elvin! Vi hade tur med vädret så det blev två härliga dagar på stranden. Det blev goda middag och härliga skratt med våra bästa vänner och familj! På vägen hem körde vi förbi Ullared. Jag tror att jag och Bea fick det vi skulle på två timmar. Dom hade inte så jättemycket grejer som jag fastna för men om man hade gått längre och kollat kläder och så så hade man nog fått med sig lite mer grejer hem. Jag köpte bara saker till Bebis, så det var bra! 
 
Nu är vi hemma och solen skiner på oss, det blir en båttur och bad idag. Vi ska även åka ut till Beas landeställe någon dag och mysa lite mer med dom <3
 
 
 
 

Semester

Nu har jag äntligen semester vilket betyder att jag inte kommer blogga så mycket. Det kan komma ett enstaka inlägg då och då!


Vecka 32

.


Grattis min bästa!

Idag fyller min bästa år! Älskar dig! <3

Försökte hitta en bra bild på oss.. Men det var lite svårare! Haha


Vecka 31

.


<3

Helgen har varit heeeeeeelt suverän. Det har känts som en hel vecka istället för bara två dagars ledigt.
 
Min helg började med att jag kom hem, trött och sliten. Somnade på soffan en stund och lagade sedan mat. Jag och Daniel såg två filmer i fredags, båda var faktiskt bra! Sedan var det hopp i säng, skönt att gå och lägga sig och veta att väckarklockan inte kommer ringa morgonen efter.
 
Men att väckarklockan inte ringde hindrade inte mig från att vakna kl 7! Uttråkad som jag var väckte jag Daniel, eller jag trodde det iallafall tills han började prata om två stänger som var gjorda av sockervadd som han hade legat på under natten. Det var då jag insåg att han inte alls var vaken utan pratade och kollade på mig i sömnen. Om jag fick mig ett gott skratt, haha!
 
Väl vakna så blev det lite frukost och sen stack Daniel för att träna. Jag har insett att när jag är själv hemma så tar det inte många sekunder innan jag somnar. Så vips så låg jag och sova på soffan igen men vaknade av att mamma smsa. Jag klev upp och gjorde mig i ordning lite och sen kom både mamma och Daniel hem samtidgit. Vi slängde i oss lite lunch, packade väskan och begav oss mot båten. Vi var ute hela dagen och fiskade lite och åkte till nya ställen ( som vi hittills inte varit med båt). Vi tåg oss även en glass på vägen.
Klockan började ticka iväg och det var dags att bege sig hemåt för att fixa sig inför kvällen, 25 års firande väntade. Vi gick hem till J & J innan vi började vandra till festen. Festen bestod av mycket skratt och härliga snack med massor av vänner. Tack för en trevlig kväll! :)
 
Vaknade med huvudvärk på söndagen men jag antar att Daniels huvudvärk var värre. Solen sken och det var helt fantastikst väder. Vi kom inte längre än till soffan innan Junker stod i vår dörröppning och undrade vad vi höll på med när det är så fint väder. Vi tog oss i kragen och klädde på oss och fixade för att åka ut med båten. Jag hann med en sväng ner till B för att snacka lite skit och hämta mammakläder som jag skulle få låna! Vi satt i solen och bara njöt. Sen blev jag upphämtade av Bobbie, Jonas och Junker. Vi möte Daniel vid båten som hade tankat och fixat, sen begav vi oss till "Ryssgraven" för att killarna skulle åka wakeboard. Det var en fantastisk dag, men jag måste erkänna att jag var så himla sugen på att hoppas i och köra lite också, men det får vänta till nästa sommar!
Sen blev det stressigt! Hem, byta om och skynda sig till Frida som fyllde år. Där bjöds det på supergod fika och massa mys! Vi bestämde oss för att äta på Sportbaren, jag, Daniel, Frida, Marcus och Berit. Vi bestämde även att vi skulle ut med båten igen för Daniel ville köra lite mer wakeboard! Det slutade med en helt blå fot och ett besök på akuten igår kväll. Som tur var så var inte akuten överfull med massa männiksor så allt gick hyfsat fort och Daniel hade inte brutit något!
 
 
Har ytterligare en helg vara helt fantastiskt dålig på att fota så bjuder på dom få bilderna jag har.
 
Så här såg jag ut ute på sjön!
 
Min bästa mamma!
 
Haha, "vem suger bäst", vi kan konstatera att det inte vara någon av dessa två sköna damer!
 
"Ryssgraven"
 
 
 

ÄNTLIGEN

Är det fredag! Det är så himla skönt, några timmars jobb och sen får jag åka hem och göra precis vad jag vill!
 
I onsdags så åt jag lunch med Sanna, det var jättetrevligt och skönt att få se ett gamalt bekant ansikte. Vi har känt varandra i så många år och jag gillar den vänskapen där man har något att prata om även fast man inte ses på hundra år!
 
Jag och Daniel åkte och sjöng för Elvin efter jobbet, gosbarn!
 
 
 
Jag gjorde även den här marinaden igår när jag grillade kycklingklubbor, kan rekomenderas!
 
 
För er som inte träffat mig på ett tag, så här ser jag ut idag, och här kan ni se min fotboll till mage :)
 
 

Idag är ingen vanlig dag

För idag är det Elvins födelsedag! Grattis min älskade lilla (stora) kille!
Jag och Daniel älskar dig, hoppas du får en fantastisk födelsedag!
 

bloggtorka

Jag har ingenting att skriva om. Försöker få till ett inlägg om dagen men det är svårt när det enda jag vill göra är att sova och den enda man gör är att springa i sitt ekorrhjul. Vakna, jobba, åka hem, laga mat, fixa små grejer, gå och lägga sig och så om igen! Just nu känns det faktiskt så.
Att det är tre dagar kvar till helg är en plåga..! Jag måste bryta mönstret så jag funderar på om jag och Daniel ska hitta på något! Vi kanske kan åka ut med båten ikväll, det skulle vara mysigt!
Vi får se!
 
 
 

Vecka 30

....huvud pressar på mot bäckenbotten och även tydliga sparkar upp mot bröstkorgen....
 
.....nu....
 

Minst sagt, en bra helg!

I fredags bjöds det på massor med gott hemma hos Bea på hennes tjejmingel. Härliga skratt och massor med prat.
Bea hade gjort supergod efterrätt, to die for!
Gick hem runt 12 tiden och kraschlandade i sängen, somnade nog innan huvudet nuddade kudden.
 
Lördagsmorgonen spenderades nere vid båten, Daniel och Rolle skulle fixa och trixa. Båten låg ivägen så jag fick köra ut på vatten och hänga där tills jag blev invinkad. :)
 
Sen var det bara hem göra så iordning för att sedan fira sötaste bästaste Elvins födelsedag! Paket, fika, glass, sol och lek! Vi blev kvar hemma hos Bea och Bobbie på middag, Jag och Bea slängde ihop en lyxig carbonara!
Vi blev inte så sena eftersom vi skulle upp tidigit på söndag!
 
Klockan 07.00 ringde väckarklockan på söndagmorgon. Äta frukost, göra sig iordning och hoppa in i bilen. Hämtade upp Bobbie, Bea och Elvin åkte en annan bil, för att åka en bit bortom uppsala. Där så hoppade Daniel och Bobbie fallskärm! Även om jag förmodligen aldrig skulle göra det så såg det fantastiskt ut, så fantastiskt att man blev lite sugen.
 
Sen åkte vi hem och jag somnade på soffa i x antal timmar. Hela eftermiddagen igår var bara allmänt seg och kände av i kroppen att jag hade hållt igång hela helgen!
 
 
Var dålig på att fota i helgen så bjuder på en denna, tavlan ska vara i bebis rum :)