Regn

Två sms, ena från Frida som sitter på Arlanda påväg till Turkiet. Det andra från Sebastian som är påväg till Arlanda för att åka till Thailand. Kan inte annat än önska att man fick följa med när man sitter här i bilen, regnet öser ner utanför och med en Bebis i magen som trivs bra där han är.


Bilbarnstolen

Tusen tack Bea för din hjälp att fixa bilbarnstol, du är en ängel!<3
 
Nu har vi, om ni inte förstod det, fått hem bilbarnstolen. Alltså är vi helt klara för att bebis ska komma.
 
 

Babyshower

Vad kan jag säga för att visa min tacksamhet? Hur mycket jag uppskattar mina vänner och familj?
 
I söndags så åkte jag och Daniel iväg för att köpa det sista som jag kände att jag ville ha hemma innan bebisen kom. Jag hade nog tyckt att han betedde sig lite konstigt, han städade varje vrå i vår lägenhet under lördagen och sen på söndagen var det viktigt att vi kom iväg och helt plötsligt så skulle vi till Kista också. Tänkte inte så mycket på det. Efter att vi hade storhandlat på Coop så tänkte jag att nu ska jag hem och vila eftersom jag inte sovit så mycket natten innan. Men icke!
 
Jag öppnade dörren och fick mig en riktig chock! Såg alla mina vänner och familj som skrek något (registerade inte riktigt vad, eftersom jag var i en sån chock haha!) Gömde mig en snabbis i hallen eftersom jag blev så rörd, skakis och visste inte riktigt vad jag skulle göra!
 
Dom hade dekorerat så fint, bakat så gott och vi fick så himla fina grejer av alla!
 
Jag vill verkligen tacka er än en gång för babyshowern, jag kan inte vara mer lycklig <3
 
 

Längtar

.


I'm back

Efter att inte ha sovit på ungefär tre nätter fick jag äntligen en hel natts sömn. Lycka!
På jobbet är det lika lugnt som vanligt och jag funderar vad jag ska hitta på idag för att få tiden att gå.
 
Idag ska vi till Barnmorskan igen, hon ska skriva en sammanfattning om hur min graviditet har varit och lite så. Jag gillar att gå till barnmorskan, helst skulle man vilja gå varje dag bara för att få veta lite mer om hur det går.
 
Trots en hel natt sömn så känner jag mig trött, men det är väl så. Som så många säger "Din kropp förbereder sig på vad som komma skall". Jag antar att det stämmer!
 
I söndags blev vi bjudna på en härlig söndagsmiddag hemma hos B&B. Tacos och supergod Gino till efterrätt, mycket mysigt!
 
 
 
 

Pumpa till mage

Bjuder på en charmig bild ;)


10 % kvar

Tiden går fort när man har kul!


Skinny love

 

-

Att få sova en hel natt, det var några veckor sen. Antar att det är som en förbredelse för vad som komma skall.
 
Jag tror jag skulle behöva en energiboost. Jag behöver något att se fram emot förutom bebis, något som kommer innan. Vi har inte en enda grej planerad nu fram till att bebisen kommer och det är jag inte van vid. Varenda helg är ledig. Jag känner mig så fruktansvärt uttråkad, jag har inget att göra och bara väntar och väntar.
 
Värsta klagoinlägget, ni får ursäkta mig...!
 
 
 
 

Vecka 36

:)


Måndag

Har fixat med försäkringskassan, typ hela morgonen. Tycker det är jättekrånligt att förstå hur, var, när typ..! Men efter två samtal med dom och inlogg på deras hemsida hoppas jag nu att det blev rätt. Men det är inte lätt kan jag säga, deras hemsida är en djungel och man ska sätta sig in i en värld som är helt främmande för en själv.
 
Helgen har varit bra, men ganska långtråkig måste jag nog ändå säga. Jag var hemma från jobbet i fredags för jag inte kunde röra mig så låg still hela fredagen och fredagkvällen. På lördagen låg jag still lite till tills vi skulle skjutsa B och B till ett bröllop. Sen blev det kräftskiva på kvällen hemma hos J och J med Lisette, Mika och Kalén. Det var trevligt och jättemysigt! Fick även världens sötaste små skor till bebis, hans första skor! :) <3
 
I söndags låg jag still igen....Så fruktansvärt tråkigt! Vi fick dock upp skötbordet och jag är nöjd! Träffade även Jossan och Frida en stund på GC innan jag och Daniel skulle veckorhandla på Coop.
 
Vi gick och la oss runt halv 9 och lyssnade på P3 dokumentär, älskar att somna till det!
 
 
 

Resultatet!

Här har ni en lite försmak på hur det ser ut i lillens rum än så länge!


Tapet

Idag kommer Rolle och ska hjälpa Daniel (oss) att tapetsera klart lillens rum. Jag är nyfiken på hur det kommer se ut när det är klart.
 
Idag mår jag sisådär. Jag har börjat få ont i ryggslutet, spelar ingen roll om jag sitter, ligger eller står. Har tagit en alvedon mot det idag, men känner inte riktigt att den har hjälpt. Det har även börjat sticka i bäckenet. Inte hela tiden utan mer när han rör på sig och det är en ganska obehalig känsla. Idag ska jag försöka komma i säng väldigt tidigt och möjligtvis ta ett bad innan.
 
Imorgon ska vi iallafall till barnmorskan igen, kl 15.00 i Jakobsberg. Det ska bli skönt att få träffa barnmorskan igen, jag har några frågor som jag ska ställa och även kolla lite varför det gör så ont i ryggen.
 
 
 

Vecka 35

Tiden går fort men långsamt, förstår ni vad jag menar? Det är inte så många dagar kvar men ändå så går dagarna så långsamt!


Semesterbrun

Jag har trots allt fått lite färg den här semestern! Ikväll bär det av till landet för att mysa med min mamma, mormor och morfar. Får eventuellt även med mig min bror :)!


...!

Vem beställde att det skulle vara 300 grader på tågfan?!


Vet inte var jag ska börja

Jag kommer inte skriva ner vad jag har gjort i tre veckor i någon lång härlig utläggning utan jag kommer kortfattat berätta hur underbar min semester har varit.
 
Skåne - med dom bästa.
Ullared - påvägen hem
Båt - Bad
Båt - Bad
Båt - Bad
Båt - Bad
Båt - Bad
Zoo - Både riktiga djur och dinosaurier
 
Dessa båt och bad dagar har alla möjliga små söta filurer varit med på och det har varit en perfekt syssla för mig som är gravid. Har säkert missat något skoj som vi har hittat på, men detta är min korta sammanfattning :P.
Vi har även köpt tapet som Rolle och Daniel har börjat sätta upp, längtar tills dom är klara!
 
Vad kan jag mer berätta, vi ska till BM på torsdag annars är det inget mer planerat denna vecka.
 

Första arbetsdagen

Endast 40 dagar kvar! Heja heja heja!